روش کاربردی برای مزه دار کردن نان باگت | فیلم


مواد مورد نیاز :
نان باگت ( ٢ عدد )
تخم مرغ ( ۴ عدد )
شکر ( ۵ قاشق غذا خورى )
وانیل
شیر ( ٢ پیمانه )
کره ى آب شده ( یک چهارم پیمانه )
شکر قهوه اى ( ۴ قاشق غذا خورى )
بستنى وانیلی
طرز تهیه : نان باگت را تکه تکه می کنیم و درون ظرف می چینیم. داخل یک کاسه تخم مرغ ، شکر ، دارچین و وانیل را مخلوط می کنیم و سپس شیر را به تدریج اضافه می کنیم و روى نان هاى باگت می ریزیم. یک عدد سِلِفون را روى ظرف می کشیم و یک شب تا صبح داخل یخچال قرار می دهیم.داخل یک ظرف کره ى آب شده ، شکر قهوه اى را مخلوط می کنیم و روى نان ها می ریزیم. ظرف را به مدت ٢٠ دقیقه در دماى ١٨٠ درجه سانتى گراد حرارت می دهیم

(۹۶)


96
بازدیدها

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>