ایده جالب برای تزیین دسر و کیک | فیلم

برای ایجاد فرم های مختلف با شکلات برای تزیین ، اول باید ذوبش کنیم. کمی شکلات تخته ای را خرد می کنیم. می توانید رنده درشت هم بکنید. این کار برای بهتر ذوب شدن شکلات روی حرارت است. شکلات را اگر روی حرارت مستقیم بذارید، خیلی زود می سوزد. پس بهتر است آن را به روش بن ماری ذوب کنیم. به این صورت که در قابلمه ای آب میریزیم و روی حرارت می گذاریم. وقتی که آب به جوش آمد، شکلات را در کاسه ای غیر از پلاستیکی می ریزیم و روی قابلمه می گذاریم تا کم کم با حرارت بخار آب ذوب شود. برای این کار باید صبور باشید. اگر مقدار شکلاتی که می خواهید ذوب کنید زیاد باشد، بهتر است در دو مرحله اینکار را انجام دهید. وقتی که نصفی از شکلات ها ذوب شد، بقیه آن را اضافه کنید تا ذوب شود. نکته خیلی خیلی مهم این است که به هیچ وجه به آن آب اضافه نکنید که کل کار خراب می شود و اصلا شکلات ها سفت نمی شود.

(۹۲۹)


929
بازدیدها