آموزش تهیه چیز کیک مجلسی | فیلم

مواد مورد نیاز :
ویفر وانیلى ( ۵٠ گرم )
کره آب شده ( یک سوم پیمانه )
پنیر خامه اى ( ٩٠٠ گرم )
شکر ( ١ پیمانه )
خامه تُرش ( ١ پیمانه )
نشاسته ى ذرت ( ١ قاشق غذا خورى )
نمک ( یک هشتم قاشق چاى خورى )
وانیل ( ٢ قاشق چاى خورى )
تخم مرغ ( ۴ عدد )
شکلات تلخ ( ١٢٠ گرم )
میکس شیر و شکلات ( ١ پیمانه )
بادام زمینى ( سه چهارم پیمانه )
طرز تهیه : ویفر هاى وانیلى را خرد می کنیم و با کمى کره ى آب شده میکس می کنیم سپس به مدت ٢٠ دقیقه در دماى ١٨٠ درجه سانتى گراد حرارت می دهیم. داخل یک ظرف پنیر خامه اى ، شکر ، خامه تُرش ، نشاستهى ذرت ، نمک و وانیل به مقدار هاى گفته شده می ریزیم و میکس می کنیم سپس ۴ عدد تخم مرغ اضافه را می کنیم. نصف میکس را در ظرف دیگرى می ریزیم و سپس ١٢٠ گرم شکلات تلخ با میکس یکى از ظرف مخلوط می کنیم. کمى شیر و شکلات را با هم ترکیب می کنیم و بعد به اندازه سه چهارم پیمانه با بادام زمینى با آن میکس می کنیم و روى ویفر هایى که از فِر در آوردیم می ریزیم و به خوبى روى ویفر پخش می کنیم. این مرحله مهم ترین و ظریف ترین بخش هست به این صورت که روى میکس شیر شکلات و بادام نصف پیاله از میکس سفید رنگ و نصف پیاله از میکس شکلاتى می ریزیم تا زمانى که میکس ها تمام شوند سپس با یک خلال دندان هر طور که مایل هستید مدل بدهید و در آخر به مدت ٩٠ دقیقه در دماى ١٢٠ درجه سانتى گراد حرارت می دهیم . کمى شکلات غلیظ روى چیز کیک می ریزیم و سپس با کمى خامه پُف کرده و شکلات روى آن را تزئین می کنیم .

(۴۵۴)