طرز تهیه پاستا با میگو و خامه | فیلم

طرز تهیه پاستا با میگو و خامه

مواد لازم :

کره ( ٢ قاشق غذا خورى )
سیر ( ٢ حبه )
میگو ( ١ پیاله )
گوجه فرنگى ( ١ پیاله )
جعفرى ( ١ قاشق غذا خورى )
خامه پر چرب ( ٢ پیاله )
پنیر پارامزان ( ١ پیاله + نصف پیاله )
پنیر موزارلا ( ١ پیاله + نصف پیاله )
فلفل ( ١ قاشق چاى خورى )
نمک ( ١ قاشق چاى خورى )
پنه ( ١ بسته )
طرز تهیه و آموزش آشپزی : داخل ماهیتابه کره ها را ذوب می کنیم سپس سیر خرد شده را به ماهیتابه اضافه می کنیم پس از اینکه سیر ها سرخ شد میگو و گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و سرخ می کنیم .بعد از اینکه میگو ها و گوجه ها کمى سرخ شد نوبت به اضافه کردن جعفرى خرد شده و خامه پر چرب می رسد. به مدت ٣ الى ۵ دقیقه هم میزنیم .یک پیاله پارامزان و یک پیاله موزارلا نیز اضافه می کنیم و دوباره ٣ الى ۵ دقیقه هَم میزنیم و بعد کمى نمک و فلفل داخل ماهیتابه می ریزیم و در آخر پِنه ها را اضافه می کنیم . مواد داخل ماهیتابه را داخل یک ظرف قابل استفاده در فِر می ریزیم و بعد نصف پیاله پنیر پارامزان و نصف پیاله پنیر موزارلا می ریزیم و سپس به مدت ١٠ دقیقه در دماى ١٨٠ درجه سانتى گراد حرارت می دهیم.

(۲۵۴)