کیک هویج یک انتخاب خوشمزه برای عصرانه | فیلم

مواد لازم برای تهیه کیک هویج:

گردو خرد شده ۱ لیوان
هویج رنده شده ۳ لیوان
آرد ۲ لیوان
پوره سیب ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱/۳ قاشق چایخوری
دارچین ۲ قاشق چایخوری
روغن ۱/۲ لیوان
اسانس وانیل به مقدار لازم
پودر قند ۱ لیوان
پنیر خامه ای یا خامه ۲۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم

طرز تهیه کیک

برای تهیه کیک هویج ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن خوب هم میزنیم تا رنگش تغییر کند. سپس روغن را اضافه میکنیم.آرد، دارچین، بکینگ پودر و نمک را با هم الک می کنیم و کم کم به تخم مرغ ها اضافه میکنیم.در مرحله آخر هویج رنده شده و گردوی خرد شده را به مخلوط کیک هویج اضافه میکنیم. با لیسک مواد را به صورت دورانی با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود.کف قالب را از قبل چرب و آرد پاشی می کنیم و مایه کیک هویج را در قالب میریزیم و سپس در فر که از یک ربع قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدهیم. (البته در فرهای مختلف این مدت زمان متفاوت است، اواخر پخت کیک هویج یک چنگال یا خلال را در کیک فرو کنید اگر مواد به آن نچسبید کیک آماده است.)بعد از پخت کیک هویج را از فر خارج می کنیم و بعد از اینکه کیک مقداری خنک شد از قالب جدا میکنیم. و در ظرف مورد نظر برمیگردانیم.

طرز تهیه فراستینگ کیک : کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود ، کره نرم شده را داخل کاسه ای بریزید و پودر قند را اضافه کنید و با سرعت کم ۱ دقیقه بزنید سپس سرعت را زیاد کنید و ۲ دقیقه دیگر بزنید تا بافتی سبک و کرکی پیدا کند ، در ادامه پنیر خامه ای یا خامه سرد را کم کم اضافه کنید و بزنید تا بافت کرم یکدست شود ، کرم را داخل ظرف دربسته در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت شود ( در صورت تمایل میتوانید مقداری اسانس وانیل هم اضافه کنید ).کیک را پس از پخت از فر خارج کنید ، پس از ۱۰ دقیقه کیک را از قالب جدا کنید و کناری قرار دهید تا خوب سرد شود سپس به ۲ قسمت کیک را برش بزنید ( اگر از قالب ۲ قلو استفاده کرده اید نیازی به برش زدن کیک نیست ) ، کرم فرم گرفته را از یخچال خارج کنید و کیک را با آن تزیین نمایید.

پس از روکش کردن کیک میتوانید آن را با گردوی خرد شده و مقداری عسل تزیین کنید ، کیک را ۱ ساعت در یخچال قرار دهید سپس سرو کنید ( مقدار کرم را میتوانید تا ۲ برابر افزایش دهید ، همچنین به جای ۱ لیوان شکر میتوانید از همان مقدار عسل استفاده کنید ).

با نگاه کردن ویدئو و دنبال کردن مراحل آن به راحتی می‌توانید به صورت آموزش تصویری این کیک را تهیه کنید.

 

(۹۴۸)


948
بازدیدها