روش تهیه مرغ با سس قارچ | فیلم

مواد لازم برای تهیه این غذا برای ۲ نفر :

سینه مرغ ۲ عدد( ۴ تا نصف سینه)
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ۱ عدد خرد شده
سیر ۲ حبه
آویشن نصف قاشق چای‌خوری
پودر سبزی‌جات معطر ۲- ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس قارچ:

قارچ ۲۵۰ گرم
خامه ۴/۳ پیمانه
سس سویا یک قاشق غذاخوری
آرد ذرت یک قاشق غذاخوری
کره یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

فر را روی حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.هر سینه مرغ را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.روی سینه‌های مرغ نمک و فلفل و نیز سبزیجات معطر بپاشید.در این میان، در یک تابه، پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود.تکه‌های سینه مرغ را به تابه اضافه کنید و هر طرف آن‌ها را ۲- ۱ دقیقه سرخ کنید.مرغ‌ها را درون یک ظرف آلومینیومی قرار دهید و روی آن پودر آویشن و سیر خرد شده بریزید.روی ظرف آلومینیومی را بپوشانید و آن را در فر به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید.در این میان، در یک تابه جداگانه، قارچ‌ها را درون روغن زیتون، همراه با نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.[خورش قارچ و مرغ]خامه و سس سویا را به قارچ اضافه کنید و با حرارت کم به پختن ادامه دهید.کره و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید و به آرامی آن را وارد مخلوط قارچ کنید.سس را به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود حرارت دهید.

(۵۵۰)


550
بازدیدها