آموزش تصویری روش تهیه دیپ اسفناج و پنیر | فیلم

آموزش تصویری روش تهیه دیپ اسفناج و پنیر

دیپ اسفناج یک پیش غذای خوشمزه است که بیشتر در مهمانی ها یا جشن تولد ها استفاده می شود.اسفناج دو برابر دیگر سبزیجات فیبر دارد. یک پیمانه اسفناج حدود ۲۰ درصد فیبر دارد که مانع یبوست است و به هضم غذا کمک می‌کند.فیبر موجود در این سبزی، قند خون را پایین نگه داشته و با ایجاد حس سیری می‌تواند مانع از پرخوری شود.

مواد لازم برای دیپ اسفناج و پنیر:

۴۰۰ گرم مغز آرتیشو (کنگر فرنگی) خرد کرده

۲۸۰ گرم اسفناج منجمد

یک عدد پیاز کوچک خرد شده

۲۲۵ گرم خامه ترش

یک عد پیاز کوچک خرده کرده

دو حبه سیر رنده شده

¾ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

¾ پیمانه شیر

نصف پیمانه پنیر فتا خرد شده

۱/۳ پیمانه سس مایونز

یک قاشق غذاخوری سرکه قرمز

¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه

۲۲۵ گرم پنیر خامه ای

مغز آرتیشو، اسفناج، خامه ترش، پیاز، سیر، پارمسان، شیر، فتا، مایونز، سرکه و فلفل را با هم درون آرام پز بریزید. آنها را هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. سپس روی آنها پنیر خامه ای بریزید.در آرام پز را بگذارید، حرارت آن را کم کنید و بگذارید ۲ ساعت پخته شوند.سپس در قابلمه را بردارید. پنیر خامه ای را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را ۱۵ دقیقه دیگر بپزید.

(۱۳۸۸)