طرز تهیه کباب ترش شمالی | فیلم

طرز تهیه کباب ترش شمالی

کباب ترش یکی از انواع کباب‌های خوشمزه مخصوص استان گیلان است از گوشت گوساله تازه، رب انار ترش و یا رب نارنج و مغز گردو ساییده تهیه می‌شود. این کباب بسیار لذیذ بوده و پخت آن از زمان‌های دور در بین گیلانی‌ها و مازندرانی‌ها رواج داشته است. البته گروهی این غذا را یک خوراک گیلانی می‌دانند و معتقدند کباب ترش ابتدا در گیلان درست شده ولی در حال حاضر این غذا در همه نقاط شمال کشور و در رستوران‌های شمالی تهیه می‌شود.  کباب ترش شمالی در هر نقطه از شمال کشور به صورت متفاوتی تهیه می‌شود و عمده این تفاوت در استفاده از سبزی‌های محلی گوناگونی است که داخل این غذا ریخته می‌شود وگرنه گوشت، گردو، رب انار و فلفل مواد اصلی این غذا هستند.

مواد مورد نیاز :

سیر ( ٢ حبه )
روغن کانولا ( یک چهارم پیاله )
گردو ( ١ پیاله )
رب انار ( ١ قاشق غذا خوری )
جعفری ( ١ پیاله )
جعفری خرد شده ( ١ پیاله )
فلفل ( به مقدار لازم )
نمک ( به مقدار لازم )
گوشت بدونه استخوان ( جهت درست کردن کباب )
گوشت مرغ ( جهت درست کردن جوجه کباب )
پیاز ( ١ عدد )
طرز تهیه : ابتدا کباب ها و جوجه ها رو برش می زنیم و سپس پیاز را خرد می کنیم و نصف پیاز داخل پیاله جوجه و نصف پیاز داخل پیاله کباب می ریزیم . سپس داخل یک مخلوط کن جعفری ، گردو ، سیر ، روغن کانولا ، نمک ، رب انار و کمی فلفل به مقدار های گفته شده در قسمت مواد مورد نیاز می ریزیم و سپس میکس می کنیم. کباب ها و جوجه ها را با این میکس مخلوط می کنیم و برای مدتی داخل آن میکس می گزاریم بعد از اینکه به خوبی کباب ها و جوجه آماده شد آن ها را کباب ( یا سرخ ) می کنیم. در آخر کباب و جوجه را با رب انار ، نمک ، جعفری خرد شده و گردو سرو می کنیم همراه با برنج و گوجه کبابی ؛ از این غذای خوشمزه لذت ببرید.

 

(۲۴۶۳)