طرز تهیه سینه مرغ پپرونی | فیلم

طرز تهیه سینه مرغ پپرونی

مواد مورد نیاز : سینه مرغ،پپرونی،پنیر موزارلا، سس پیتزا ، ریحان ، ژامبون ، روغن زیتون

طرزتهیه : اول یک عدد سینه ی مرغ را داخل یک عدد مشما فریزر میزاریم و توسط یک وردنه به آن ضربه میزنیم . سپس کمی پپرونی روی آن میزاریم و بعد ۳ ورقه پنیر موزارلا روی پپرونی میزاریم . سپس کمی سس پیتزا روی پنیرها میریزیم و بعد هم چند ورقه ریحان روی آن میگذاریم و دوباره یک لایه پپرونی روی آن قرار میدهیم . سپس آن را داخل ژامبون میگذاریم . سپس توسط خلال دندان مانع باز شدن ژامبون میشویم و بعد برعکس داخل ظرف میزاریم سپس کمی سس پیتزا روی ژامبون میریزیم و بعد ۲ لایه پنیرموزارلا و سپس یک لایه پپرونی و در آخر کمی روغن زیتون میریزیم و سرانجام به مدت ۲۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد حرارت میدیم

(۳۰۰)


300
بازدیدها