طرز تهیه شیرینی فرانسوی ماکارون | فیلم

مواد لازم: سفیده تخم مرغ ۳ عدد،  شکر سفید ۱/۴ فنجان،  پودر اسپرسو  ۳ قاشق، خاک قند ۱ و ۲/۳ فنجان،  آرد بادام (بادام آسیاب شده) ۱ فنجان،  عصاره وانیل

طرز تهیه شیرینی فرانسوی ماکارون: برای تهیه ماکارون به قالب سیلیکنی نیاز دارید. پس قالب را آماده کنید. سفیده های تخم مرغ را به کمک همزن آنقدر بهم بزنید تا کاملا کف کند، سپس شکر سفید را اضافه کنید و هم بزنید تا براق و پفی و زیبا شود. خاک قند و پودر بادام را در ظرفی جداگانه به آرامی باهم الک کنید. مخلوط پودر بادام را روی مخلوط سفیده آرام آرام بپاشید و هم بزنید. حدودا ۱/۳ یا کمتر از مایه ماکارون بردارید و برای پر کردم مغز آن نگهدارید. بقیه مایه را با تقریبا ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل مخلوط کنید تا کمی رنگ بگیرد. مایه ماکارون را در قیف پلاستیکی بریزید و به صورت گرد روی قالب سیلیکونی بریزید. قالب را به مدت ۱ ساعت در فر ۱۴۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. شیرینی ها را تا زمانی که کمی قهوه ای کم رنگ شوند بپزید. در حین پخت ماکارون مایه مغزی را با چند قاشق پودر کاکائو مخلوط کنید و روی شیرینی ها بریزید و آنها را ساندویچی کنید.

(۲۴۴۸)


2,448
بازدیدها

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>