طرز تهیه پیراشکی عسلی | فیلم

طرز تهیه پیراشکی عسلی

  • مواد لازم:
    ۸ تکه نان سفید (تُست)
    ۲ عدد تخم‌مرغ
    ۲ قاشق غذاخوری شیر
    ۲ قاشق چای‌خوری عصاره وانیل
    ¼ قاشق چای‌خوری دارچین
    مواد لازم برای آماده سازی مغز شیرینی
    ۱۱۳ گرم پنیر خامه‌ای
    ¼ پیمانه عسل
    ¼ قاشق چای‌خوری دارچین
    مواد لازم برای تزیین
    پودر قند
    شیره یا سس دلخواه
    طرز تهیه:
    ۱٫ پنیر خامه‌ای، عسل و دارچین را در کاسه کوچکی ریخته و تا زمانی که یک‌دست شوند، مخلوط می‌کنیم. به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال می‌‌گذاریم تا سرد شود.
    ۲٫ دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) تنظیم می‌کنیم تا گرم شود.
    ۳٫ با شیشه یا وردنه، هر تکه از نان تُست را رول می‌کنیم تا صاف شود.
    ۴٫ ۱ قاشق غذاخوری از مخلوط پنیر خامه‌ای را وسط نان تُست می‌‌ریزیم.
    ۵٫ برش نان دیگری برداشته و مثل ساندویچ روی هم می‌گذاریم. (مراقب باشید که وسط نان را فشار ندهید تا مواد داخل آن پخش نشود).
    ۶٫ به کمک یک لیوان یا شیشه با دهانه دایره‌ای شکل، نان را برش می‌دهیم. (لیوان را روی نان گذاشته و کمی فشار می‌دهیم تا حاشیه دایره‌ای شکل روی نان ایجاد شود).
    ۷٫ با چاقوی تیز، قسمت‌های اضافی نان را جدا کرده و به آرامی شیشه را از روی آن برمی‌داریم.
    ۸٫ با چنگالی دور تا دور نان را فشار داده تا بسته شده و فرم بگیرد.
    ۹٫ مراحل ۴ تا ۹ را برای تکه‌های دیگر نان تکرار می‌کنیم.
    ۱۰٫ سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و سپس سینی توری را روی آن می‌گذاریم. بعد سینی توری را به روغن آغشته می‌کنیم.
    ۱۱٫ تخم‌مرغ‌ها، شیر، عصاره وانیل و دارچین را در کاسه کوچکی مخلوط می‌کنیم.
    ۱۲٫ هر یک از شیرینی‌ها را در کاسه مخلوط تخم‌مرغ انداخته و می‌چرخانیم تا کاملا به آن آغشته شود. کمی تکان دهید تا مایع اضافی آن‌ها بریزد.
    ۱۳٫ شیرینی‌ها را روی سینی چیده و به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه در فر می‌پزیم تا رنگ آن‌ها قهوه‌ای مایل به طلایی شود.
    ۱۴٫ به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه کنار می‌گذاریم تا سرد شوند.
    ۱۵٫ روی شیرینی‌ها را با پودر قند و سس دلخواه تزیین کرده و سرو کنید.

(۷۳۵)


735
بازدیدها