ژله پرتقال در پوست پرتقال | فیلم

ژله پرتقال در پوست پرتقال

 دسر راحت و خوشمزه با سرو آسانیک بسته پودر ژله پرتقال را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و روی حرارت هم بزنیدتا شکر آن کاملا حل شده و ژله صاف و یکدستی بدست آید.پرتقال  ها را از وسط نصف کنید.با قاشق مربا خوری با حوصله و دقت پرتقالها را طوری از پوست خارج کنید که به پوست پرتقالها آسیبی نرسد.با قاشق به آرامی پرتقالها را از ژله پر کنید و بعد از مدتی که کمی بست آن را در یخچال حداقل به مدت ۴ ساعت قرار دهید.پرتقالها را برش زده و سرو کنید.

(۷۹۹)