طریقه طرح دادن کیک زبرا + فیلم

طرز تهیه کیک زبرا :
تخم مرغ ۳ عدد/شیر ۱ لیوان/شکر ۱ لیوان/آرد ۲٫۵ لیوان + ۲ قاشق غذاخوری /روغن مایع ۱/۲ لیوان/بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری/پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری/وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

در ابتدا فر را روشن کنید و روی صدو هشتاد درجه قرار دهید تا گرم شود .کف قالب رو هم چرب کرده یا کاغذ روغنی بذارید .آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک کنید.
تخم مرغ را بعد از هم دما شدن با محیط داخل یه ظرف بشکنید و با وانیل و شکر مخلوط کنید تا جایی که کاملا کرم رنگ و کشدار شود و جای پره های همزن روی آن بماند .سپس روغن و شیر را به ترتیب اضافه کنید و مواد را هم بزنید.

در این مرحله دو و نیم پیمانه آرد را که با بیکینگ پودر مخلوط کرده بودید کم کم به مواد اضافه کنید و با یک قاشق چوبی یا فلزی هم بزنید .ریختن آرد داخل مواد کیک را در چند مرحله انجام دهید.
بعد از اینکه مواد کاملا مخلوط شد مواد را دقیقا به دو قسمت تقسیم کنید و توی دو ظرف جداگانه بریزید .به یکی دو قاشق غذاخوری آرد و به دیگری دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید .دو قاشق آرد در این مرحله به این دلیل اضافه میشود که مواد هم وزن شوند و قسمت کاکائویی به دلیل وزن بیشتر در زیر قرار نگیرد.
در قالبی که از قبل آماده کرده بودید یک ملاقه از مواد کاکائویی بریزید و یک ملاقه از مواد سفید به وسط آن اضافه کنید و این کار را تا تموم شدن مایه ی کیک ادامه دهید.

در انتها به کمک یک سیخ چوبی یا خلال دندان از وسط به سمت بیرون قالب و یا از بیرون قالب به سمت وسط خط هایی رو بندازید.
کیک را در فر صدو هشتاد درجه به مدت چهل و پنج دقیقه در طبقه ی وسط قرار بدهید.

می توانید از هر قالبی و با هر شکلی برای پخت این کیک استفاده کنید.

(۱۷۰۵۴)


17,054
بازدیدها