آموزش تهیه دیپ مرغ و نان تست | فیلم

طرز تهیه دیپ مرغ و نان تست:

سینه مرغ را برش زده و از وسط به صورت افقی یک برش بزنید تا نازک شود ، سپس آن ها را با باتر میلک مخلوط کنید و روی ظرف را پوشانده و کنار بگذارید

سس فلفلی ، عسل و کره را مخلوط کرده و در مایکرویوو قرار دهید

آرد ، فلفل سیاه ، نمک ، پودر سیر ، پابریکا را با هم مخلوط کنید و تکه ها مرغ را در آن بغلتانید و در روغن سرخ کنید

مرغ های سرخ شده را کف قالب بچینید و سس تند را به آن اضافه کنید

روی تکه های نان  سوخاری ، سس مایونز زده ، آنها را کف قالب بچینید و یک لایه پنیر آمریکایی روی آن قرار داده و تکه های مرغ و بیکن  را به آن اضافه کرده و یک لایه پنیر و در نهایت نان تست را بچینید و به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه در فر قرار دهید

(۹۱)


91
بازدیدها