آموزش تهیه مرغ شکم پر خامه ای | فیلم

مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر خامه ای:

مرغ
باتر میلک
سیر
پیاز
ادویه
لیمو
سیب زمینی
هویج
کره

طرز تهیه:

مرغ درسته را در باتر میلک قرار دهید به طوری که تمام سطح آن را بپوشاند سپس سس سیر را به آن اضافه کنید و شب تا صبح در یخچال قرار دهید ، وقتی آن را از یخچال خارج کردید سطح آن را ادویه دلخواه بزنید و داخل مرغ را برش های لیمو ، پیاز و سیر  , برگ های معطر مانند رزماری قرار دهید، دور ت دور مرغ را با نخ سفت ببندید، هویج و سیب زمینی و حلقه های پیاز را دور مرغ ریخته و به مدت ۲ ساعت با حرارت ۱۸۰ درجه در فر بگذاریددر نهایت روی سطح آن را کمی کره بزنید و گریل کنید

(۲۱)


21
بازدیدها

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>