از صفر تا صد درست کردن ژله هندوانه ویژه شب یلدا | فیلم

مواد لازم برای ژله هندوانه ای برای شب یلدا :

پودر ژله آلبالو : ۱ بسته ( از هر ژله قرمزی می تونید استفاده کنید چون رنگ قرمز ژله آلبالو خیلی خوشرنگه من معمولا از اون استفاده می کنم )

پودر ژله آلوورا : ۱ بسته

خامه صبحانه : ۱۰۰ گرم

رنگ سبز

چوب بستنی : به تعداد لازم

چیپس شکلات : به مقدار لازم

 

طرز تهیه ژله هندوانه برای شب یلدا :

درست کردن این ژله بیشتر از یک ساعت وقتتون رو نمی گیره ، خیلی راحتتر از اونیه که فکرشو می کنید .

 

ژله آلبالو رو با یک و نیم لیوان آبجوش حل کنید .

 

نکته : من برای ژله از ۲۰۰ سی سی آب استفاده می کنم .

 

دو قاشق سوپخوری از محلول همین ژله آلبالو رو با یک قاشق مرباخوری خامه صبحانه حل کنید . بعد به ژله آلبالو اضافه کرده و هم بزنید .

 

نکته : هدف از اینکار اینه که مثل هندونه قرمز مات داشته باشیم نه قرمز شفاف .

 

ممکنه دونه های خامه در سطح ژله بمونه در اینصورت با صافی اونو صاف کرده و اجازه بدین ژله نیم بند بشه .

 

بعد ژله رو هم بزنید تا یکدست بشه و داخلش مقداری چیپس شکلات بریزید .

 

مواد رو داخل قالب ناودانی ریخته و در یخچال قرار بدین .

برای درست کردن لایه دوم ژله آلوورا رو با یک لیوان آبجوش حل کنید . بعد از اینکه محلول از دما افتاد ، خامه رو ریخته و حل کنید .

 

بعد از بستن لایه اول ، لایه دوم رو با قاشق روش بریزید .

 

نکته : لایه ها نباید خیلی سفت بشن و بمدت زیاد در یخچال بمونن چون بعدا باعث جدا شدن لایه ها از همدیگه می شن . قالب رو دوباره به یخچال منتقل می کنیم.

 

من در اینجا از دو روش استفاده کردم تا هم ژله هندوانه چوبی رو تجربه کنید و هم بدون چوب . بخاطر همین نصفش رو چوب قرار دادم و نصف بقیه رو بدون چوب درست کردم . بعد از بسته شدن لایه دوم ، چوبها رو داخل ژله فرو می بریم . فاصله رو رعایت کنید چون بعدا بین دو چوب بستنی برش خواهد خورد .

 

بقیه محلول ژله آلوورا و خامه رو با رنگ سبز کمی رنگ کردم .

 

نکته : می تونید از ژله های آماده سبز رنگ هم استفاده کنید مثل لیمو و طالبی ( به هرحال این ژله های آماده هم ترکیبی از رنگ و اسانس هستن و من خودم رنگ رو اضافه کردم تا اون سبزی که می خوام ، بدست بیارم ) .

 

بعد ژله سبز رو داخل قالب ریخته و به یخچال منتقل می کنیم .

 

بعد از اینکه ژله کامل بست با یه چاقو ژله رو از دیواره جدا می کنیم .

 

سپس برش می دیم و به همین راحتی جدا می کنیم . لزومی به قرار دادن در آبجوش هم نیست .

(۹۴۷)


947
بازدیدها