آموزش درست کردن پودینگ با استفاده از گل های خوراکی | فیلم

مواد لازم

شکر ۱/۲ پیمانه

شیر ۲ و ۱/۴ پیمانه

نشاسته ذرت ۲ قاشق

آرد ۳ قاشق

تخم مرغ ۱ عدد

کره ۲ قاشق

وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

دسر پودینگ وانیلی

طرز تهیه:

نشاسته و آرد و نصف شکر را داخل تابه ریخته و شیر را کم کم به آن اضافه نموده و هم بزنید، تا یکدست شود. سفیده تخم مرغ را خوب بزنید تا کف کند و فرم بگیرد. در یک ظرف جداگانه، زرده تخم مرغ و وانیل را با هم زن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. نصف شکر را روی تخم مرغ بریزید و هم بزنید.

مخلوط شیر و نشاسته و آرد را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود. مخلوط سفیده و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.

مقداری از مخلوط شیر و نشاسته را روی تخم مرغ بریزید و مخلوط کنید. سپس آن را در شیر جوشبریزید وچند دقیقه روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. حال کره را اضافه کنید.

پودینگ را در ظرف مورد نظر بریزید و در یخجال قرار دهید تا خنک شود

نکته: برای جایگزین کردن نشاسته ذرت می توانید از نشاسته گندم استفاده کنید.

(۱۲۱۴)