آموزش تزیین کیک هندوانه با خامه و کارامل برای شب یلدا | فیلم

مواد اولیه :

هندوانه ۱ عدد

خامه فرم گرفته به مقدار لازم

میوه (برای تزیین) دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا هندوانه را از وسط به صورت عمودی برش بزنید.قسمت انتهای آن را نیز جدا کنید تا در نهایت یک حلقه ضخیم از هندوانه باقی بماند و

پوست هندوانه را جدا کنید.

مقداری خامه فرم گرفته روی هندوانه ریخته و آن را صاف کنید.

روی آن را با میوه و خشکبار دلخواه بپوشانید.

نکات:

۱)حتما روی هندوانه را خشک کرده و بعد خامه را اضافه کنید اگر روی هندوانه تر باشد خامه آب شده و خراب میشود.

۲)بهتر است از اسپری خامه شیرین شده برای روی کار استفاده کنید تا ماندگاری کیک بیشتر شود.

۳)بهتر است روی هندوانه را با میوه های شور و خشکبار شور تزیین کنید تا طعم بهتری داشته باشید.

۴)میتوانید کیک را با حلقه های نازک تر و در چند لایه تهیه کنید.

۵)بهتر است هندوانه کاملا خنک باشد تا بعد از تزیین خامه شل نشود.

۶)روی هندوانه را به جز خامه میتوان با انواع کرم و پودینگ نیز پوشاند.

(۱۳۱۶)


1,316
بازدیدها