طرز تهیه پیراشکی گوشت لوله ای | فیلم

مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت لوله ای :

گوشت چرخ کرده
خمیر پیتزا
ادویه تاکو
پیاز
سیر
پنیر چدار

طرز تهیه:

پیاز و گوشت را کمی تفت دهید سپس گوشت و ادویه تاکو را به آن اضافه کنید
خمیر پیتزا را به صورت رشته ای برش زده و گوشت و پنیر چدار را در رشته های باریک ریخته خمیر را به صورت لوله ای بپیچید کمی روغن روی آن بزنید و به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ۲۲۰ درجه در فر بگذارید سپس از فر خارج کنید و کمی پنیر چدار روی آن اضافه کنید و دوباره ۵ دقیقه در فر بگذارید

 

 

(۲۹۹۵)


2,995
بازدیدها