طرز تهیه ساندویچ بیکن پنیری به شکل حلقه ای | فیلم

مواد لازم برای تهیه ساندویچ استیک بیکن پنیری:

گوشت چرخ کرده
بیکن
پنیر چدار
سس ورستر شایر
سس خردل
نمک
فلفل سیاه
پودر سیر
پودر پیاز
شیر
آرد
فلفل سبز
رول نان

طرز تهیه ساندویچ استیک بیکن پنیری:

گوشت چرخ کرده را با سس ورستر شایر ، سس خردل ، نمک ، فلفل ، پودر سیر ، پودر پیاز مخلوط کنید و کمی ورز دهید و به شکل یک حلقه بزرگ درست کنید
بیکن ها را دور تا دور آن بچینید و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۹۰ درجه در فر بگذارید

طرز تهیه سس مخصوص :

شیر و آرد را روی حرارت با هم مخلوط کنید تا کمی غلیظ شود سپس دوباره شیر و کمی  را به آن اضافه کنید و اجازه دهید کمی بجوشد
وقتی از روی حرارت برداشتید پنیر چدار ، فلفل سیاه ، پودر سیر ، پودر پیاز، فلفل سبز و سس خردل را به آن اضافه کنید

استیک را با کمی کاهو و گوجه فرنگی روی رول نان قرار دهید و با سس مخصوص میل کنید

(۵۷)


57
بازدیدها

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>