طرز تهیه پاستا لوله ای سوخاری | فیلم

مواد لازم برای تهیه پاستا لوله ای سوخاری :

پاستا لوله ای بزرگ
سیر
رب گوجه فرنگی
جعفری
سس تاباسکو
پنیر موزارلا
آرد سفید
زرده تخم مرغ
آرد سوخاری

طرز تهیه پاستا لوله ای سوخاری:

پاستا لوله ای را در آب جوش نیم پز و آبکش کنید و از وسط برش بزنید
پنیر موزارلا را به قطعه های نسبتا کوچک برش بزنید و کف پاستا های لوله ای قرار دهید
رب گوجه فرنگی ، جعفری و سس تاباسکو را روی حرارت ا هم مخلوز کنید و داخل پاستا را بریزید و یک نکه پنیر روی پاستا قرار دهید
پاستا ها را ابتدا در آرد سفید سپس تخم مرغ و آرد سوخاری زده و به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد در فر بگذارید

(۸۹۰)