طرز تهیه پای گیلاس؛ یک دسر میوه ای خوشمزه | فیلم

مواد لازم برای تهیه پای گیلاس:

گیلاس
شکر
آب
آبلیمو
خمیر شیرینی پزی
تخم مرغ
نمک
پودر کنسانتره

طرز تهیه پای گیلاس:

گیلاس یخ زده را با آب ، پودر کنسانتره ، نمک، شکر و کمی آبلیمو روی حرارت ترکیب کنید و اجازه دهید کمی نرم شود
خمیر شیرینی پزی را به شکل قلب فالب زده و ترکیب گیلاس را در آن بریزید، یکی از خمیر های قالب خورده را یک قالب کوچک در وسط بزنید و روی پای گیلاس فلبی قرار دهید ، قلموی آغشته به تخم مرغ را در روی پای ها بزنید و به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه با حرارت ۱۹۰ درجه در فر قرار دهید

(۱۸۷)


187
بازدیدها