طرز تهیه حلقه ى مرغ آلفردو | فیلم

مواد مورد نیاز برای تهیه حلقه ى مرغ آلفردو :

خمیر پیتزا : ٢ عدد
مرغ پخته شده: ٢ پیمانه
بیکن : ١ پیمانه
پنیر موزارلا ” ٢ پیمانه
پنیر پارامزان : ١ پیمانه
جعفرى : ٣ قاشق غذا خورى
فلفل : نصف قاشق چاى خورى
پودر سیر : ١ قاشق چاى خورى
روغن زیتون : ٢ قاشق غذا خورى
سُس آلفردو : ١ پیمانه

طرز تهیه حلقه ى مرغ آلفردو :

خمیر پیتزا را برش های کوچک بزنید و به شکل توپک درآورید و با مرغ یخته شده ، پنیر پارمزان ، پنیر موزارلا، جعفری خرد شده، فلفل، نمک، بیکن ،پودر سیر و روغن زیتون و سس آلفردو ترکیب کنید و به مدت ۲۰ دقیقه با درجه ۱۹۰ در فر قرار دهید

مواد لازم برای سس آلفردوسس آلفردو

سس آلفردو

خامهٔ غلیظ     ¾ ۱ پیمانه
کره     ۶ قاشق غذاخوری
پنیر پارمژان رنده شده     ۱ پیمانه
حبهٔ سیر     ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه سس آلفردو

در یک تابهٔ مناسب، خامه و کره را می ریزیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا گرم شوند و شروع به حباب زدن کند. حرارت را تا آخرین حد کم می کنیم و می گذاریم به آرامی تا زمان استفاده گرم بماند.

(۱۶)


16
بازدیدها

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>