طرز تهیه مارشمالو؛ ماده اولیه انواع دسر | فیلم

مواد لازم برای تهیه مارشمالو:

آب
شربت ذرت
شکر
ژلاتین
وانیل
پودر قند

طرز تهیه مارشالو:

آب و شربت درت و شکر را روی حرارت با هم مخلوط کنید و اجازه دهید یک شربت نیمه غلیظ شود
ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید تا کمی فرم بگیرد و روی حرارت قرار دهید تا آب شود و آن را با شربت ذرت ترکیب کنید و با همزن ترکیب کنید تا کاملا سفید شود و وانیل و ژلاتین مایع را به آن اضافه کنید
پودر شکر را کف قالب و مایع مارشالو را در قالب بریزید و به مدت دو ساعت در فریزر قرار دهید
مارشالو را از قالب خارج کنید و برش بزنید

(۳۸)


38
بازدیدها

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>