طرز تهیه رولت شکلاتی | فیلم

مواد لازم برای تهیه رولت شکلاتی:

تخم مرغ :۵عدد
آرد :نصف لیوان
شکر :نصف لیوان
وانیل: یک سوم قاشق چایخوری
پودر کاکائو
خامه

طرز تهیه رولت شکلاتی:

اول از همه تخم مرغها رو نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. زرده ها و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنید.

زرده ها رو داخل ظرف بریزید و با همزن خوب بزنید و بعد شکر رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رنگش کرم بشه و بعد وانیل رو هم بهش اضافه کنید.در صورت تمایل میتوانید دو ق غ پودر کاکائو را در این مرحله اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. ﴿ به ازای هر یک ق پودر کاکائو یک ق از مقدار آرد کم کنید. ﴾ سفیده ها رو در ظرف جدا با دور تند بزنید تا خامه ای بشه و با برعکس کردن ظرف نریزه.سفیده رو به زرده اضافه کنید و با کفگیر یا لیسک دورانی هم بزنید تا پفش نخوابه.

آرد رو ۳ بار الک کنید بعد آرد رو خیلی آهسته با الک به مواد اضافه کنید و دورانی هم بزنید.

ته سینی فر کاغذ روغنی بندازید و مواد رو بریزید داخلش و با لیسک صاف کنید و حدودا ۱۵ دقیقه تا نهایت ۲۰ دقیقه اجازه بدید رولت بپزه. ﴿دمای °۱۷۰ ﴾

نیم ساعت صبر کنید و بعد رول رو باز کنید و خامه رو بینش بریزید و بعد بدون حوله رول کنید.

رول رو داخل یخچال بذارید نیم ساعت بمونه و بعد برش بزنید.

(۲۴۵۷)