آموزش تزیین خمیر تارت به روش های جالب و متفاوت | فیلم

مواد لازم برای تهیه تارت مارمالاد :

یک و یک سوم لیوان آرد
یک چهارم قاشق غذا خوری نمک
یک چهارم قاشق مربا خوری بیکینگ پودر
هشت قاشق غذا خوری کره ی خیلی سرد
یک قاشق غذا خوری سرکه سیب
دو قاشق غذا خوری آب یخ
مارمالاد

طرز تهیه تارت مارمالاد :

در یک کاسه ی بزرگ یا در غذا ساز، آرد و نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کنید. وقتی مخلوط شد تکه های کره را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا گلوله ای باقی نماند. کم کم به آن سرکه و آب یخ اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا خمیری شکل شود. اگر خمیر خیلی خشک است باز هم به آن آب اضافه کنید. خمیر را گلوله کنید و دورش را با پلاستیک ببندید و حد اقل یک ساعت بگذارید تا بماند.
خمیر را از پلاستیک خارج کنید و آن را به صورت گرد کف ظرف پای پهن کنید. لبه هایش را مجعد کنید و روی کف و کنار هایش را با یک قاشق خط بیندازید. سپس برای حداقل یک ساعت در فریزر قرار دهید
خمیر را با فویل یا کاغذ پوستی بپوشانید. درون آن را با دانه های خشک شده یا وزنه ی پای ( گلوله های سرامیکی کوچک مخصوص پخت پای و تارت که از جمع شدن و بر آمده شدن کف آن جلو گیری می کند.) پرکنید. ۱۰ دقیقه بپزیدش. سپس وزنه ها و فویل را جدا کنید و ۱۰ دقیقه ی دیگر هم آن را بپزید تا طلایی شود. آن را خارج کنید و بگذارید کاملا سرد شود.
در نهایت مارمالاد های دلخواه را در تارت بریزید

(۱۶)


16
بازدیدها

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>