طرز تهیه مرغ پنیری با سس مارینارا | فیلم

مواد لازم برای تهیه مرغ پنیری با سس مارینارا :

سینه مرغ
نمک
پنیر موزارلا
اسفناج تازه
گوجه فرنگی خشک
آرد
تخم مرغ
آرد سوخاری
پنیر پارمزان
سس مارینارا

طرز تهیه مرغ پنیری با سس مارینارا :

سینه مرغ را به صورت افقی برش زده و کمی نمک به آن بزنید داخل مرغ پنیر موزارلا ، اسفناج تازه ، گوجه فرنگی خشک قرار دهید
مرغ ها را در آرد سفید سپس در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری زده و در روغن سرخ کنید
مرغ های آماده شده را به سس مارینارا آغشته کنید و پنبر پارمزان را روی آن بریزید و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با درجه ۱۸۰ در فر قرار دهید

طرز تهیه سس مارینارا:

روغن زیتون ، پیاز و سیر خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند سپس گوجه فرنگی های ریز خرد شده ، آبلیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید ، با حرارت ملایم اجازه دهید سس حدود ۴۰ دقیقه به آرامی بجوشد  در این مدت چند بار سس را هم بزنید تا ته نگیرد
پس از این مدت زمان سس ، آویشن ، ریحان و جعفری خرد شده را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود ، مجدد سس را داخل ماهیتابه بریزید و ۱۰ دقیقه بگذارید به آرامی بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

(۱۰۵)


105
بازدیدها