طرز تهیه ساندویچ داغ ایتالیایی | فیلم

مواد لازم برای تهیه ساندویچ داغ ایتالیایی:

کره :۲۰۰ گرم
سیر : ۳ حبه
ادویه ایتالیایی
ژامبون :۲۰۰ گرم
سوسیس شور : ۲۰۰ گرم
پپرونی :۲۰۰ گرم
موزارلا : ۲۵۰ گرم
نان باگت

طرز تهیه ساندویچ داغ ایتالیایی:

کره و سیر له شده و ادویه ایتالیایی را باهم نرکیب می کنیم تا به صورت خمیری در آید
یک لایه داخل نان باگت را از میکس سیر و کره می زنیم و ژامبون و سوسیس شور و پپرونی و پنیر موزارلا را در آن قرار می دهیم
روی نان باگت را دوباره یک لایه از میکس کره زده و به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد در فر قرار می دهیم

(۵۹۹)


599
بازدیدها