طرز تهیه ساندویچ رست بیف سوئیسی | فیلم

مواد لازم برای تهیه ساندویچ رست بیف سوئیسی:

کره: ۲۵۰ گرم
پیاز : ۱ عدد
قارچ : ۲۵۰ گرم
سس سویا
شکر قهوه ای :  ۱ چهارم پیمانه
سیر : ۲ حبه
پودر پیاز : ۱ قاشق غذا خوری
رست بیف : ۴۵۰ گرم
پنیر ورقه ای
نان رولی

طرز تهیه رست بیف سوئیسی:

پیاز را تفت داده و قارچ را به آن اضافه می کنیم و کاملا تفت می دهیم سپس کمی سس سویا به آن اضافه می کنیم.

در ظرف دیگر کره آب شده ،شکر فهوه ای ، سیر و پودر پیاز را ترکیب کرده و اجازه می دهیم کمی بجوشد.

کف ظرف رست بیف را ریخته و ترکیب قارچی که از پیش آماده شده بود را یک لایه اضافه می کنبم و یک لایه پنیر ورقه ای روی آن چیده و نان رولی را می گذاریم ترکیب کره آب شده را روی آن می ریزیم و به مدت ۳۰ دقیقه با ۱۳۰ درجه سانتی گراد در فر می گذاریم.

(۴۳۳)


433
بازدیدها