آموزش درست کردن سینه مرغ سوخاری با پنیر پارمزان | فیلم

سرو برای ۶ نفر

دستور پخت مرغ

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری با پنیر:

۳ عدد سینه مرغ

نمک به میزان دلخواه

فلفل به میزان دلخواه

۱٫۲ فنجان آرد

۱٫۴ قاشق چای خوری پودر سیر

۱٫۴ قاشق چای خوری پودر پیاز

۱ قاشق چایخوری پاپریکا

۲ قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی

۳ عدد تخم مرغ

۱ فنجان آرد سوخاری

۱٫۲ فنجان پنیر پارمسان

طرز تهیه:

۱-فر را بر روی ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی‌گراد) قرار می‌دهیم.

۲-سینه‌های مرغ را به شکل نواری برش می‌دهیم و به آن نمک و فلفل می‌زنیم.

۳-در یک کیسه پلاستیکی آرد، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا و ادویه ایتالیایی را با هم ترکیب می‌کنیم.

۴-برش‌های سینه مرغ را به ترکیب آرد درون کیسه اضافه می‌کنیم، به گونه‌ای که سینه‌های مرغ به طور کامل با آرد پوشیده شود.

۵- سه عدد تخم مرغ را در کاسه‌ای می‌ریزیم و خوب هم می‌زنیم. سپس تکه‌های مرغ را در تخم مرغها آغشته می‌کنیم.

۶-در ظرفی دیگر، آرد سوخاری و پنیر پارمسان را با هم مخلوط می‌کنیم و تکه‌های مرغ را با آن آغشته می‌کنیم.

۷-سپس مرغهای آغشته به مواد را داخل فر به مدت ۳۰ دقیقه در ۴۰۰ درجه فارنهایت(۲۰۰ درجه سانتی‌گراد) قرار می‌دهیم.

لازم بذکرست که بدون استفاده از فر در داخل ماهی تابه نیز می‌توان سرخ کرد.

(۱۶۳)


163
بازدیدها