آموزش درست کردن گل مارشمالو برای تزیین روی قهوه و نوشیدنی ها | فیلم

مواد مورد نیاز :

مارشمالو بزرک ( ١ پیاله )

پودر شکر ( نصف پیاله )

شکلات سفید ذوب شده ( نصف پیاله )

ظرف سُس

طرز تهیه :

ابتدا مارشمالوها را آب کنید سپس بلافاضله در داخل سینی از قبل چرب شده بریزید و پخش کنید به مدت یک ساعت در یخچال گذاشته و هر نیم ساعت یکبار آن را چک کنید در صورت نیاز این مراحل را تکرار کنید. حال یک خمیر یک دست داریم آن را به مدلی که دوست دارید قالب بزنید.

سپس شکلات سفید را ذوب کرده و با استفاده از کاردک آن را به جدار داخلی ظرف سس بمالید, گل را در داخل ظرف قرار دهید تا به صورت غنچه در بیاید سپس ظرف را به مدت ۴۰ دقیقه در یخچال قرار دهید (در صورت نیاز این بازه زمانی را افزایش دهید تا شکلات کاملا سفت شود ) .

 

نکات در هنگام طرز تهیه :

١ _ مارشمالو ها رو حتما داخل ماکروویو حرارت دهید

٢ _ قبل از ریختن پودر شکر روى سینى نیز از اسپرى نچسب استفاده کنید تا مارشمالو ها به سینى چسبیده نشوند

(۲۱۸۷)