طرز تهیه چیکن برگر در فر | فیلم

مواد مورد نیاز :

سینه مرغ:  ۴ تکه
آرد سوخارى: ۱/۵ پیمانه
تخم مرغ: ٣ عدد
آرد :۱ پیمانه
پنیر پارامزان: نصف پیمانه + یک چهارم پیمانه
پودر سیر: ١ قاشق چاى خورى
نمک:١ قاشق چاى خورى
نان برگر : ۶ عدد
سُس پاستا : یک پیمانه
پنیر موزارلا :نصف پیمانه

 

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ را می کوبیم سپس آرد و پودر سیر و نمک را مخلوط کرده و مرغ را ابتدا در آرد سفید و سپس در آرد سوخاری می زنیم و سرخ می کنیم ،نان برگر را کف قالب گداشته و سینه های سوخاری شده با سس و پنیر  پارامزان و موزارلا در نان ها گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانی گراد در فر می گذاریم.

نکته:سینه مرغ ها را به خوبى ورز دهید تا به راحتى پخته شوند

(۱۱۴)


114
بازدیدها