طرز تهیه کیک توت فرنگی | فیلم

مواد مورد نیاز کیک توت فرنگی :

توت فرنگى : ۴٠٠ گرم

آب : یک چهارم پیمانه

شکر : یک چهارم پیمانه

آب لیمو : یک چهارم پیمانه

شیر غلیظ :۴٠٠ گرم

آرد ذرت : ٢ پیمانه

گره : ۵٠ گرم

نکات هنگام طرز تهیه :

١ _ ٣٠٠ گرم از توت فرنگى را داخل مخلوط کن بریزید و ١٠٠ گرم باقى مانده را براى تزئین روى کیک نگه دارید.

٢ _ در آخر بعد از آماده شدن کیک می توانید کمى از شیر غلیظ روى کیک بریزید و بعد میل کنید.

(۱۳۲)


132
بازدیدها