آموزش درست کردن شله زرد به مقدار زیاد | فیلم

برخی خوراکی ها اگرچه تمام ماه های سال طرفداران خاص خودشان را دارند، اما در ماه مبارک رمضان خوراکی هایی مثل زولبیا، بامیه، شله زرد و … بسیار مورد مضرف قرار می گیرند. در اینجا با طرز تهیه شله زرد آشنا می شوید.

مواد لازم

برنج : ۳ پیمانه
آب : ۲۰ پبمانه
شکر : ۶ پیمانه
زعفران : ۱ مثقال
خلال بادام : ۲۰۰ گرم
خلال پسته : ۱۵۰ گرم
کره : ۶۰ گرم
گلاب : ۱/۴ پیمانه
هل : ۱ قاشق چایخوری
دارچین : برای تزیین به مقدار لازم

طرز تهیه :

برنج را از شب قبل چند بار بشویید، سپس با ۱ لیوان گلاب و ۳ لیوان آب بگذارید خیس بخورد.

برای تهیه شله زرد ابتدا آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس برنج مخلوط با گلاب را اضافه کرده و هم بزنید تا بجوشد. کف روی آن را با کفگیر بردارید و مرتب برنج را به هم بزنید تا ته نگیرد. شعله را ملایم کنید تا برنج بپزد.

شکر را پس از اینکه برنج نیم پز شد اضافه کنید. پس از اضافه کردن شکر باید مرتب هم بزنید چون شله زرد معمولاً زود ته می گیرد ، اگر شله زرد شما سفت شده می توانید کمی آب جوش به آن اضافه کنید.

پس از اینکه شکر حل شد خلال بادامی که ۱ ساعت در گلاب خیس کرده اید و زعفران سائیده را به شله زرد اضافه نمایید ، خوب مخلوط کنید و هم بزنید تا شله زرد غلیظ شود. در پایان پخت نیز کره را اضافه کنید ؛ شله زرد آماده شده را در کاسه بریزید و پس از ۱۰ دقیقه سطح آن را با پودر پسته و دارچین تزئین کنید و بگذارید سرد شود.

نکته ها : برای این که شله زرد آب نیندازد بهتر است روی حرارت ملایم اجاق یا شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید یک ساعت دیگر بعد از جا افتادن روی حرارت باقی بماند تا آب اضافه آن تبخیر شود.

(۲۷۵۰)


2,750
بازدیدها