۱۰ غذای برتر برای جلوگیری از ابتلا به میگرن | فیلم
نکته مهم اینجاست که بی نظمی در مصرف وعده های غذایی هم می تواند در بروز حمله های میگرنی تاثیر بسیار مهمی داشته باشد. افرادی که یکی از وعده های غذایی مثل صبحانه یا ناهار را حذف می کنند یا دو وعده را یکی می کنند و فواصل طولانی مدت گرسنه می مانند و نظم غذایی ندارند، بیشتر در معرض حمله های میگرنی قرار می گیرند. همچنین رژیم های غذایی غیراصولی مثل حذف نان و برنج، میان وعده ها و وعده های اصلی برای لاغر شدن هم برای این بیماران خطرناک است، زیرا آنها را دچار گرسنگی می کند که به طور قطع در بروز مکرر دردهای میگرنی نقش دارد.
برای کنترل میگرن باید نکتههای تغذیهای را رعایت کنید تا از بروز درد مهلک جلوگیری شود.
ماست پروبیوتیک
پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های مفیدی هستند که در روده انسان زندگی می کنند. پروبیوتیک ها می توانند به عنوان دارو برای درمان انواع خاصی از بیماری ها و یا به صورت مکمل برای حفظ سلامتی فرد مصرف شوند. تعریفی که سازمان بهداشت جهانی(WHO) از پروبیوتیک ها ارائه می دهد، این است که پروبیوتیک ها میکروارگانیسم هایی هستند که وقتی به میزان مناسب مصرف شوند اثرات مفیدی روی سلامت فرد دارند.(میکروارگانیسم ها ارگانیسم هایی کوچکی هستند مثل باکتری ها، ویروس ها و مخمرها که فقط زیر میکروسکوپ قابل دیده شدن هستند.) پروبیوتیک ها با پری بیوتیک ها متفاوتند.
به همین دلیل مصرف ماست پروبیوتیک همواره برای افراد مبتلا به سردردهای میگرنی از سوی پزشکان تجویز می شود تا بیتوانند این بیماری را کنترل کنند.
کلم بروکلی و تخم کدو تنبل
میزان کم منیزیم منجر به تشدید حملات میگرنی خواهد شد؛ اما افزایش میزان منیزیم رابطه ای عکس با بروز میگرن های شدید دارد. کلم بروکلی و تخم کدو تنبل منیزیم کافی را جهت جلوگیری از بروز میگرن تامین می کنند. همچنین، قرصهای حاوی منیزیم نیز می توانند جانشین این مواد غذایی باشند.
یکی از نصیحتهایی که همیشه در مورد سلامتی و رژیم غذایی سالم تکرار میشود، مصرف سبزیجاتی با برگ سبز تیره است. اسفناج نیز نمونه ای از سبزیهایی است که با کاهش بروز طیف گستردهای از بیماریهای مزمن همچون میگرن مرتبط است. اسفناج سرشار از ویتامین B2 و B6 و نیز اسیدهای چرب امگا ۳ است و میتواند میگرن را کمتر کند.
ماهی های چرب
اسیدهای چرب امگا-۳ که در ماهی یافت می شوند، عاملی کلیدی در کمک به کاهش یا از بین بردن علائم میگرن هستند. به طور ویژه، روغن ماهی بیشترین سود را در این شرایط دارد، زیرا می تواند به کاهش فشار خون و التهاب کمک کند. به همین دلایل، روغن ماهی برای حفظ سلامت قلب نیز بسیار مفید است.
ماهی های چرب(سالمون، تن، و خال مخالی) از بهترین منابع برای روغن ماهی هستند. با این وجود، پیشنهاد می شود که پس از مشورت با پزشک از مکمل های روغن ماهی استفاده شود، زیرا احتمال آلودگی ماهی با جیوه وجود دارد. همچنین مکمل های روغن ماهی در اشکال مختلف در دسترس هستند.
غذاهای طبیعی و فاقد نگه دارنده و طعم دهنده شروع خوبی برای پیشگیری از میگرن است. خوراکی های نارنجی رنگ مانند کدو و هویج، و سبزیجات تیره رنگ مانند اسفناج بعلاوه سیب زمینی شیرین، برنج قهوه ای، میوه های خشک یا پخته شده، گیلاس، زغال اخته، و شیرین کننده های طبیعی مانند شربت افرا و عصاره وانیل منابع خوب تغذیه ای هستند.
آب
نتایج پژوهش های دانشمندان نشان میدهد نوشیدن مرتب آب، شدت سردرد و میگرن را کاهش میدهد و به نوعی همانند قرصهای مسکن سردرد موثر است.
روغن زیتون
از آنجایی که روغن زیتون سرشار از پولیفنول است برای همین در مقابله با فشار خون بالا موثر عمل میکند. این ترکیبات نمیگذارد که چربیها رگهای خونی را مسدود کنند. در این صورت رگها انعطاف بیشتری دارند، خون بهتر جریان پیدا میکند و فشار خون تنظیم میشود و در نتیجه اثر مستقیم در رفع و جلوگیری از سردردهای میگرنی دارد.
انگور
هنگام حمله میگرن، رگ های خون منقبض ومنبسط می شود، اگر چه علت دقیق این نوع حمله ها مشخص نیست اما عوامل زیادی وجود دارد که باعث درد میگرن می شود. با مصرف انگور و آب تازه آن، البته بدون رقیق کردن آن با آب می توانید میگرن خود را برطرف کنید.
نان سبوس دار
یکی از سادهترین درمانها برای سردردهای میگرنی استفاده از غلات کامل است. کاهش قند خون میتواند یکی از محرکهای اصلی سردرد باشد. برای جلوگیری از ایجاد سردردهای میگرنی ناشی از کاهش قند خون،کربوهیدراتهای پیچیده و فیبر (همچون گندم سیاه، جو، بلغور، جوی دوسر، نان سبوس دار، کینوا و فارو) بخورید. درواقع باید به دنبال محصولاتی باشید که حاوی غلات کامل هستند.

سبزی های تیره | تگ
(۱۵۸)