سنجد و خواص بی نظیر آن را بشناسیم | فیلم

سنجد میوه ای که به صورت خشک شده از آن استفاده می شود و این میوه طبعی خشک و سرد دارد.

خواص درمانی سنجد:

  • بهترین اثر سنجد،‌ رفع کمبود ویتامین C بدن است و خوردن آن، ‌از ورود عفونت به بدن پیشگیری می ‌کند.
  • میوه سنجد قابض و بر طرف کننده اسهال است.
  • به خاطر وجود ویتامین K در سنجد ضد خونریزی می‌باشد.
  • سنجد رفع کننده سموم معده و روده می‌باشد.
  • بادشکن و مقوی قلب است.
  • سنجد برای کسانی که نرمی استخوان و پوکی استخوان دارند مفید است. روش استفاده: پودر سنجد ۲ قسمت و پودر سویای بوداده ۱ قسمت را با عسل مخلوط کرده روزی یک قاشق یا ۲۲ قاشق غذاخوری با یک لیوان شیر میل شود. این صبحانه برای آقایان و خانمها بسیار مفید می‌باشد.
  • سنجد باعث قوی شدن ساق‌ها می‌گردد به کودکان خود روزی ۲۰ تا ۵۰ دانه بدهید.
  • مصرف سنجد ۱۰ دانه در روز موجب پاکسازی دستگاه گوارش به‌ویژه معده و روده‌ها می‌شود. 
  • سنجد عامل بیماری جذام را از بین می‌برد.
  • سنجد تب بر است.
  • سنجد کلیه‌ها را گرم می‌کند و معده را تمیز می‌کند.
  • سنجد برای سلامتی دستگاه گوارش افراد بسیار مناسب است و افرادی که رژیم‌های لاغری دارند، می‌توانند سنجد را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
  • سنجد ضد بلغم است.
  • سنجد استخوان را محکم و دستگاه گوارش را تقویت می‌کند
  • همچنین سرشار از فیبر است و گرسنگی را کاهش می‌دهد و خاصیت سیرکنندگی بالایی دارد.
  • سنجد یکی از بهترین منابع غذایی گیاهی محسوب می‌شود.
  • سنجد منبع غنی از کلسیم است و برای افرادی که دچار پوکی استخوان هستند، بسیار مفید است و استخوان‌های افراد را محکم می‌کند.
  • سنجد برای سلامتی دستگاه گوارش افراد بسیار مناسب است و افرادی که رژیم‌های لاغری دارند، می‌توانند سنجد را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

(۱۰۸۱)