مضرات شستن زیاد دست ها | فیلم

بدن انسان به ویروس و باکتری هم نیاز دازد پس سعی نکنید که همیشه کاملا تمیز باشید. اما معمولا باید دست‌ها را پیش از آماده کردن موادغذایی برای پخت غذا به خصوص وقتی برای تهیه غذای‌تان از گوشت، مرغ یا ماهی استفاده می‌کنید به خوبی بشویید. حتی سطحی که گوشت را روی آن قرار داده اید یا گوشت را قطعه قطعه کرده اید نیز باید به خوبی بشویید.

باید دقت داشته باشید که همیشه بعد از تعویض پوشک بچه، جابجا کردن زباله، توالت رفتن و تماس با حیوانات یا فضولات آنها دست‌تان را بشویید و نباید شستن دست‌ها را به تاخیر بیندازید.

فراموش نکنید که حضور در اماکن عمومی، استفاده از وسایل نقلیه مانند اتوبوس و مترو و تاکسی هم دلیل بسیار مهمی برای شست و شوی دست‌ها به محض ورود به منزل یا محل کارتان است.حتی اگر از دستکش استفاده می‌کنید، بهتر است بعد از کندن دستکش‌ها دست‌های‌تان را با آب و صابون بشویید.

منبع: کلاکت

(۱۶۳۱)