نشانه های گوشت قرمز تازه و سالم | فیلم

آیا تا به حال دچار دل‌درد، اسهال، استفراغ و تب شده‌اید؟ این حالات از می‌تواند علائم مسمومیت‌ غذایی باشد؛ اکثر مسمومیت‌های غذایی با رعایت چند نکته ساده قابل پیشگیری است. انتخاب غذای سالم و نگهداری و پخت صحیح آن، از مهم‌ترین مسائلی است که در پیشگیری از مسمومیت غذایی موثر است که این امر تا حدود زیادی به توجه و دقت شما بستگی دارد.
از جمله مواد غذایی که سریعا فاسد می‌شود، گوشت است. رعایت نکات بهداشتی در تهیه، نگهداری و پخت گوشت قرمز به‌ ویژه در فصل تابستان، در پیشگیری از فساد آن و مسمومیت‌ غذایی اهمیت زیادی دارد.

ویژگی‌های ظاهری گوشت قرمز

* باید در کشتارگاه‌های مجاز تهیه شده و ممهور به مهر دامپزشکی باشد.

* باید رنگ طبیعی گوشت دام را داشته و تیره نباشد. (البته رنگ برخی گوشت‌ها نظیر گوساله، تیره‌تر از رنگ گوشت گوسفند است).

* سطح گوشت نباید حالت لزج داشته باشد.

* تغییر رنگ قرمز به سبز، قهوه‌ای و خاکستری و ایجاد یک لایه لزج و چسبناک از علائم فساد گوشت است.

* گوشت باید سفتی و قوام خود را داشته باشد.

* چربی باید سفت و سفید و یا متمایل به سفید و بدون هیچ‌گونه بوی بد باشد.

* گوشت نباید خشک و حالت چروکیده داشته باشد.

 

 

(۲۶۷)