خواص میوه و سبزیجات یخ زده | فیلم

همیشه متخصصان تغذیه مردم را به مصرف میوه و سبزی های تازه تشویق می کنند اما آزمایش های محققان روی میوه ها نشان می دهد میزان “ویتامین ها” و “آنتی اکسیدان های” میوه های یخ زده بیشتر از محصولات تازه است.

خواص میوه ها و سبزی های تازه به شرطی حفظ می شود که بلافاصله بعد از چیدن مصرف شوند در صورتی که بیشتر محصولاتی که بدست ما می رسد مدت ها در انبار مانده و خواص تغذیه شان از دست رفته است.

اسپری کردن آب روی میوه ها و سبزی ها باعث می شود ظاهری جذاب و تازه پیدا کنند همچنین نگهداری از این مواد غذایی در یخچال باعث می شود همان باقیمانده مواد مغذی شان را هم از دست بدهند درحالی که سبزی ها و میوه های یخ زده و نگهداری آنها در یخچال باعث می شود که سطح بالاتری از ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها در آنها وجود داشته باشد و با مصرف شان حداکثر “مواد مغذی” جذب بدن شود.

منبع: دیجی کالا مگ

(۲۱۳)