طرز تهیه دسر پاناکوتا و ژله + فیلم

طرز تهیه دسر پاناکوتا و ژله

در این ویدئو قصد داریم طرز تهیه پاناکوتای وانیلی را برای مهمانی ها و مجالس به علاقمندان آموزش دهیم. دسر پاناکوتا به تازگی در ایران طرفداران زیادی پیدا کرده، این دسر به سادگی تهیه میشود و می تواند گزینه خوبی برای پذیرایی از مهمانهایتان باشد. می توانید پاناکوتا را به تنهایی و یا با ژله های مختلف تهیه کنید.

پاناکوتای وانیلی

پاناکوتا در اصل یک دسر ایتالیایی , از خانواده پودینگ ها و به معنی خامه پخته است. معمولا بعد خنک شدن با انواع سس, میوه, کارامل و بیشتر به صورت تک نفره سرو می شود.

مواد لازم:

  • شیر
  • خامه
  • شکر
  • پودر ژلاتین
  • وانیل

طرز تهیه:

خامه و شیر را درون قابلمه کوچک و مناسبی بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید.

وانیل را اضافه کنید. لطفا همزدن رو فراموش نکنید.

وقتی این مخلوط جوش آمد, بعد از یکی دو جوش, شکر را اضافه کنید.

(در این مرحله می تونید کمی از مواد رو بچشید و میزان کمی و زیادی شکر رو متوجه بشید, بهتره شکر رو یکباره نریزید )

وقتی شکر حل شد, ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

ژلاتین را درون شیر سرد حل کنید, ژلاتین را تا زمانی که حل و شفاف نشده هم بزنید.

مخلوط ژلاتین را به ترکیب شیر و خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

دسر شما آماده است, درون ظرف مورد نظر خود بریزید و حداقل پنج, شش ساعتی درون یخچال قرار دهید.

(۱۸۳۸۵)


18,385
بازدیدها

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>