پنج قسمت اصلی گوشت قرمز را بشناسید + فیلم

پنج قسمت اصلی گوشت قرمز را بشناسید

قسمت های مختلفی که از گوشت قرمز تهیه می کنند.

ابتدا گوشت گاو را به چند تکه اصلی تقسیم می کنند. از این قسمت ها استیک و دیگر قسمت های را برش می زنند.

ـ گوشت قسمت کتف گاو: یکی از معروف ترین بخش هایی است که برای تهیه ی همبرگر از گوشت این قسمت استفاده می کنند.

ـ دنده

ـ گوشت سینه و ساق

ـ گوشت پهلو

ـ مغز ران، ترد ترین و گران ترین قسمت گوشت گاو است که معمولاً استیک و فیله را از این قسمت تهیه می کنند.

ـ راسته که از مغز ران زبر تر است، اما لذیذ تر و خوشمزه تر می باشد.

(۱۲۵۲)