طرز تهیه بادمجان شکم پر + فیلم
طرز تهیه کیک ماکارونی | فیلم...
غذایی ساده و راحت با خمیر و سوسیس | فیلم...
طرز تهیه کباب ترش شمالی | فیلم...
ویدئوهایی که دیگران تماشا کرده اند
طرز تهیه بادمجان شکم پر
مـواد لازم:
بادمجان – سیر – گوشت چرخ کرده – پیاز – سس سویا – زنجفیل – پیازچه – پنیر موزارلا
طـرز تـهـیـه:
* بادمجانها را نصف کرده و کمی از داخلشان را خالی کنید.
* در تابهای پیازها را در روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
* آنگاه گوشت، نمک و فلفل سیاه، سس سویا , پیازچه و پنیر موزرلا را اضافه کنید.
* حالا بادمجانها را با مخلوط آماده شده پر کنید و در داخل یک قابلمه بچینید.
* علاوه بر بادمجانها یک لیوان آب را نیز اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه تمامی محتویات در کنار هم پخته شوند.
بادمجان؛ ضـد بـیـمـاری قـلـبـی
بادمجان سبزی است که ترکیبهایی با خاصیت آنتیاکسیدانی دارد از جمله کافئیک اسید و کلروژنیک اسید. به علاوه در اینسبزی فلاوونوئیدها نیز یافت میشوند که از مهمترین آنها میتوان به سونانین اشاره کرد. جالب است بدانید که رنگ بنفش پوست بادمجان به وجود این ترکیب بازمیگردد که خاصیت آنتیاکسیدانی دارد. در ضمن مطالعات دیگری نشان دادهاند، اینسبزی دارای ترکیبی به نام اسید فنولیک است که خاصیت آنتیاکسیدانی دارد و بدن را در برابر انواع عفونتهای باکتریایی وقارچی محافظت میکند. کلروژنیک اسید موجود در آن نیز به عنوان یک ترکیب آنتیاکسیدان شناخته شده و پایین آورنده کلسترول بد خون است در ضمن، خاصیت ضدویروسی و ضدباکتریایی نیز دارد. بنابراین خوردن این سبزی از بروز بیماریهای عروق کرونر جلوگیری میکند و احتمال سکته را در افراد مستعد کاهش میدهد البته در صورتی که به شکل بخارپز شده به مصرف برسد.
(۲۳۷۰)