طرز تهیه پنکیک با مغز شکلاتی + فیلم

طرز تهیه پنکیک با مغز شکلاتی

تهیه پنکیک مغزدار با شکلات یک انتخاب ویژه برای صبحانه به ویژه برای کودکان است. برای تهیه این پنکیک به کمی سرعت عمل نیاز خواهید داشت. چرا که شکلات استفاده شده برای مغز پنکیک ممکن است به سرعت آب شود. لذا برای این منظور بهتر است ۱ و ۱/۲ تا ۲ قاشق غذاخوری شکلات را به شکل مدور با قطر تقریبی نیم سانتی‌متر روی کاغذ روغنی پهن کنید و به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم در فریزر قرار دهید تا شکلات سفت شود. توجه داشته باشید که قطر شکلات نباید خیلی نازک و یا خیلی کلفت باشد. چرا که اگر قطر شکلات نازک باشد به هنگام جا‌به‌جایی به راحتی خواهد شکست و برعکس اگر خیلی کلفت باشد قطر پنکیک را زیاد خواهد کرد.

نکته دوم در ارتباط با تهیه پنکیک مغزدار این است که، اگر در هنگام تهیه پنکیک، شکلات از مابین پنکیک آب شد و به داخل تابه نفوذ کرد بهتر است تابه را قبل از تهیه پنکیک بعدی به خوبی تمیز کنید. چرا که باعث می‌شود پنکیک‌های بعدی ظاهری نامطلوب و سوخته پیدا کنند.

توصیه می‌شود شکلات‌های تخت شده را در ۲ سینی مجزا قرار دهید و هر بار یکی از سینی‌ها را استفاده کنید تا مانع از آب شدن شکلات‌ها در هنگام پخت شود.

برای تهیه پنکیک از تابه مخصوص پنکیک و یا تابه‌های نچسب که سالم هستند استفاده کنید.

 

(۱۰۳۵)


1,035
بازدیدها