فیله سوخاری با پنیر پارمزان + فیلم

فیله سوخاری با پنیر پارمزان

مواد لازم : پودر پیاز – فلفل هندی – فلفل سیاه – پودر سیر – نان تست خرد شده – پنیر پارمزان – دوغ – کره – فیله مرغ

طرز تهیه :  ابتدا در ظرفی جدا فلفل هندی , فلفل سیاه , پودر سیر , نمک را با هم مخلوط می کنیم.یک قاشق از آن را با دوغ مخلوط می کنیم و فیله مرغ برای حداقل ١۵ دقیقه درون آن می گذاریم.

برای تهیه پودر سوخاری نان خشک و پودر شده را با پنیر پارمزان و یک قاشق از مخلوط ادویه ها مخلوط می کنیم.فیله ها را به پودر سوخاری که آماده کردیم آغشته می کنیم . فیله های آماده شده را در سینی فر با فاصله می چینیم روی آن را روغن اسپری می کنیم تا طلایی و ترد شود.

(۲۸۲)