نکات اساسی که باید در مورد شکلات دانست + فیلم

نکات اساسی که باید در مورد شکلات دانست

نشانه شکلات مرغوب چیست؟

اگر تولیدکننده روی محصول خود ننویسد که از کره کاکائو استفاده نکرده، تخلف است. معمولا به شکلات های قنادی کره کاکائو نمی زنند. تخلف بعدی به این صورت است که پودر کاکائو کم و به جای آن شکر فراوان استفاده می کنند، باید دقت داشته باشید شکلات های باز عموما کره کاکائو ندارند و شکر فراوانی در آنها به کار رفته است. راه تشخیص این است که شکلات مرغوب در دهان بلافاصله آب می شود چون کره کاکائو در دمای ۳۷ درجه ذوب می شود. درحالی که تصور عامه مردم این است که شکلات مرغوب باید سفت باشد و زود آب نشود. بسیاری از شکلات های نامرغوب در آفتاب نیز آب نمی شود. از طرف دیگر، رنگ شکلات تقلبی کدر است ولی شکلات سالم براق است و چون شکر زیادی ندارد، باید ته مزه تلخی داشته باشد.

بهترین نوع شکلات، شکلات تلخ است که در مقایسه با سایر شکلات‌ها، از کاکائوی بیشتری تهیه شده، بنابراین میزان پلی‌فنل و آنتی‌اکسیدان‌های آن که نقش ضدسرطانی دارد، زیادتر و فواید تغذیه‌ای آن بیشتر است. بنابراین شکلات تلخی که درصد کاکائوی آن بالاست، بخرید (بالای ۵۳ درصد) و فراموش نکنید شکلاتی پایین بودن درصد کاکائوی موجود در شکلات، نشان‌دهنده کاهش ارزش غذایی آن است چون شکر بیشتری در فرایند تولید به کار رفته است.

(۱۵۲)