تزیین و رنگ آمیزی تخم مرغ شب عید با استفاده از ۵ روش جدید | فیلم

بالا و پایین تخم مرغ یک سوراخ ریز با سوزن ایجاد میکنیم و بعد سوراخ را با نوک تیز یک سیخ چوبی نازک کباب، آهسته و به دقت تمام، گشاد می کنیم تا یک سوراخ بزرگتر، به اندازه سر یک سنجاق به وجودآید (بهتراست که نوک سیخ را آهسته توی سوراخ سوزن بچرخانید که یواش یواش لبه‌های سوراخ خرد بشوند و گشاد بشوند).

بعد تخم مرغ را بالای یک کاسه می گیریم و لبهایمان را روی یکی از سوراخ ها قرار می دهیم، از سوراخ یک طرفش با قدرت تمام فوت می کنیم. در حالت ایده‌آل محتوای تخم‌مرغ از سوراخ دیگه بیرون می ریزد.

داخل تخم ‌مرغ ها را از طریق همان سوراخ های ریز با آب گرم می شوییم تا باقیماندهء زرده و سفیده بیرون بیاید و می گذاریم خشک بشوند. برای رنگ کردن تخم‌ مرغ ها بهتر است که پایه داشته باشید که تخم‌مرغ رنگی رویش بماند و تزئین رویش که معمولاً برای خشک شدن به وقت احتیاج دارد به انگشتها مالیده و خراب نشود.

(۴۵۷)


457
بازدیدها