آموزش درست کردن صابون وانیلی طرح ” لانه زنبور” | فیلم

آموزش ساخت صابون وانیلی

کاری که باید انجام بدهید خیلی ساده است: اول باید یه قالب صابون گلیسیرین بدون بو رو بذارید توی مایکروویو و هر ۳۰ ثانیه همش بزنید.

این کار رو تا وقتی که همه صابون آب شود ادامه بدهید. در مدتی که صابون آب میشود میتونید سبزیجاتی مثل نعنا , ریحان , رزماری و … رو بپزید و آب اضافه اش رو بگیرید .

اگر هم میخواید از مرکبات استفاده کنید، پوست میوه هایی مثل لیمو یا پرتقال رو رنده کنید و بهش اضافه کنید. البته باید گفت که ترکیب پوست پرتقال و ریحان خیلی خوشرنگ نیست . ترکیبات دیگه رو امتحان کنید.بعد نوبت به آماده کردن قالب میرسد. اگر بخواهید میتوانید از قالب های آماده استفاده کنید ولی بجای ن مواد را در داخل ظرف هایی که دور انداخته می شوند می توانیم بریزیم . مثلا آظرف ماست یا شیر. فقط قبل اینکه مواد را بریزین تو ظرف حتما کف قالبتون رو چرب کنید

باید صابون توی مایکروویو کاملا ذوب شده باشد. ظرف رو از داخل مایکروویو بیرون آورده و بذارید چند دقیقه ای بماند تا خنک شود سپس مواد افزودنی رو بهش اضافه کنید. برای هر فنجان از صابون ذوب شده یک قاشق غذا خوری افزودنی ها لازم هست. بعد باید شروع کنید به هم زدن ترکیب. این کار رو تا زمانی که رنگ دلخواهتان رو بدست بیارید ادامه بدید. هر چقدر زمانی بیشتری مخلوط رو هم بزنید، ترکیب تیره تری خواهید داشت.

برای مرحله بعدی باید ترکیبی رو که بدست آوردید توی قالب بریزید و بذارید یک ساعتی بماند تا یکم سفت شود. آخرین کار نیز گذاشتن قالب در فریزر هست. اگر حدود یک ساعت هم در فریزر بماند به راحتی از قالب جدا شده و قابل برش زدن می شود. حال صابون برای مصرف آماده است.لازم به ذکر است که این صابون رو تا ۳ ماه میتونید نگهداری کنید

(۳۷۵)


375
بازدیدها