طرز تهیه رشته خوشکار در منزل+فیلم

طرز تهیه و آموزش درست کردن خوراکی خوشمزه در منزل را در این فیلم ببینید.

رَشته‌خُشکار (گیلکی: Rashtè Khoushkaar) شیرینی سنتی گیلانی است. این شیرینی به عنوان شیرینی ویژهٔ ماه رمضان نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد که در گیلان و به‌ویژه رشت برای افطار آماده می‌شود نام این شیرینی نیز برگفته از نام این شهر هست بامعادل فارسی خشکارِ رشت. در تهران نیز در مراکزی خاص به ویژه در ماه رمضان این شیرینی تهیه می‌شود.

محتویات اصلی آن آرد برنج، شکر، مغز گردو، و ادویه‌جات معطر نظیر هل و دارچین است. رشته‌خشکار بر روی یک سینی که ازمس با خلوص بالا و داغ آماده می‌شود و پس از تحویل به مشتری باید آن را در خانه با کمی کره یا روغن تفت داد. سپس آن را در شربتی درست شده از آب، شکر، دارچین و هل (تقریباً شبیه به شربت زولبیا و بامیه) قرار داده و پس از چند ثانیه و شیرین شدن، قابل صرف است.

رشته شامل آرد برنج است که با وسایلی خاص و به وسیله سینی مسی گرم و شانه مخصوص این کار که از برنج ساخته میشود به نام قیف یا شانه مخصوص رشته ریزی گفته می شود تهیه می‌شود. خشکار علاوه بر این دارای محتویاتی داخلی است که در داخل شکم آن در هنگام تهیه قرار داده می‌شود. رشته‌خشکار به دلیل برخورداری از گلوکز و پروتئین گیاهی موجود در مغر گردو بسیار نیروبخش است.

(۲۷۱۸۷)


27,187
بازدیدها

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>