نبرد کایوت و عقاب آمریکایی بر سر لاشه شکار | فیلم

کایوت یا کایوتی پستانداری از راستهٔ گوشت‌خواران، ردهٔ سگ‌سانان است. این جانور بومی آمریکای شمالی و مرکزی است. کایوت خز قهوه‌ای-زرد (دشتی) یا قهوه‌ای-خاکستری (کوهی) دارد. خز زیر شکم جانور سفید رنگ است. بینی سیاه و چشم‌هایی زرد با دمی پشمالو دارد.

کایوت‌های دشتی وزنی حدود ۱۰ کیلوگرم دارند. وزن کایوت‌های کوهی به ۲۵ کیلوگرم هم می‌رسد. کایوت‌ها شکارچیانی شبرو هستند و تنها شکار می‌کنند. عمدهٔ خوراک آن‌ها پستانداران کوچک و مارها هستند. آن‌ها می‌توانند از میوه‌ها و گیاهان هم تغذیه کنند.

کایوت را می توان یکی از باهوش ترین و موفق ترین پستاندار آمریکای شمالی (شمال آمریکا) نامید.در حالیکه در غرب تمام تلاش برای خلاص شدن از شر این حیوان بود، کایوت ها در شرق گسترده شدند و جمعیتشان افزایش پیدا کرده است.کایوت حیوان سگ مانند خاکستری یا خاکستری نارنجی. بی خطر با دم پشمالو که نوک آن مشکی رنگ است و معمولاً به سمت پایین آویزان است.بلندی بدن آن حدود ۴۴/۹۱ سانتی متر و طول دم ۴۸/۳۰ تا ۱/۳۸ سانتی متر و وزن ۱۰ کیلو تا ۲۰ کیلو می باشد.

(۳۲۵)

دسته بندی : حیوانات

325
بازدیدها

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>